Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

  • /files/1113/4279/1723/DSC_8110.jpg
  • /files/5013/4209/5170/DSC_9154.jpg
  • /files/3713/6154/6168/Bioth_1_600x120.jpg
  • /files/5613/6154/6254/biolifting_1_600x120.jpg
  • /files/3413/4911/8176/pincheslogos.jpg

Üdvözöljük a Vita-Pharm Magánklinika és Fogorvosi Szakrendelő honlapján!

 

Az orvoslás két irányzata, a nyugati és keleti medicina közötti alapvető ideológiai ellentét régóta ismeretes. A Vita-Pharm Magánklinika a két szemlélet kibékítésének és hatékony összefésülésének előfutára volt a kilencvenes évek eleji Magyarországon. A forradalmi elképzelés a gyakorlatban is nagyszerűen működik: a nyugati orvoslás lokális kezelésre összpontosító technikáit remekül egészíti ki az alternatív gyógyításra jellemző holisztikus (test–lélek–szellem egységét középpontba helyező) látásmód.

A gyógyításhoz való újszerű viszonyulás azonban önmagában kevés lenne, ha nem szerveződne köré szakértő orvosi csapat, amely azonosul egészségügyi központunk elveivel. A legfontosabb szempont számunkra, hogy a szakszerű ellátás mellett betegközpontú, családias környezet és hangulat fogadja pácienseinket. Széles körű szolgáltatásaink a hagyományos orvosi szakterületektől (belgyógyászat, bőrgyógyászat, fül-orr gégészet, szemészet, nőgyógyászat) a komplementer medicina sok különféle ágazatáig (akupunktúra, méregtelenítés, masszázs) terjednek. Emellett lehetőség van átfogó állapotfelmérés, személyre szabott allergiaellenes és stresszoldó kezelések elvégzésére is.

 

Az egészségügyi központunkhoz tartozó fogorvosi szakrendelőnkben komplex és korszerű fogászati eljárások (fogbeültetés, fogpótlás, fogtömés) széles kínálatával várjuk felnőtt és gyermek pácienseinket. A rendelőben a legmodernebb eszközök és infrastruktúra segítik fogorvosaink munkáját, akik csak biztonságos és korszerű anyagokkal, illetve biofogászati szemlélettel végzik a beavatkozásokat.

Cégek és vállalkozások számára – igény esetén helyszíni kiszállással – foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást, munka-alkalmassági vizsgálatot, kiegészítő egészségügyi szolgáltatásokat és szűrővizsgálatokat nyújtunk, szerződéskötés esetén 10 százalékos kedvezménnyel.

Vizsgálatainkra érdemes telefonos egyeztetés útján előre bejelentkezni, de rendelőnkben sürgősségi ellátásra is van lehetőség minden hétköznap reggel 8 és este 20 óra között.

  

 

Elfogadott egészségpénztárak fogászati és egyéb kezelések esetén

Rendelőnkben ezen egészségpénztárak kártyáit is elfogadjuk. 

Keleti Gyógyászat

Nyugati Gyógyászat

Feliratkozás hírlevélre

Miért érdemes hírlevelünkre feliratkozni?

 

Havi hírlevelünkből mindenekelőtt értesülhet aktuális születésnapi kezelés akcióinkról. Minden hónapban egy-egy betegséggel, annak kiváltó okaival és kezelésével foglalkozunk, továbbá többet megtudhat gyógyítóinkról a velük készített interjúk által. Célunk az Önök hosszútávú gyógyulása, ezért szeretnénk hasznos információkkal, érdekességekkel és többek között étrendi tanácsokkal is ellátni.

 

Segítsen nekünk, hogy együtt gondoskodhassunk egészségéről! 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

* indicates required
Email formátuma

Vendégkönyv