Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

Új gyógyító munkatárssal bővült csapatunk!


Rendelőnkben üdvözölhetjük Annamuradov Artykmuratot vagy ahogy mindenki ismeri, Arturt, a holisztikus tisztán-látót, egészségfilozófust, természetgyógyászt.

arthur_doktor.jpg

Bemutatkozásként kérésünkre most a kezdetekről mesél:


Türkmenisztánban születettem, ahol szinte már az anyatejjel szívtam magamba az ősi tudást. A fordulópontot mégis az jelentette az életemben, amikor 12 évesen a klinikai halál állapotába kerültem. „Kiléptem a testemből, felülről láttam magam, ahogy fekszem az ágyon. Repültem, könnyűnek éreztem magam, és olyan csodálatos volt ott minden, hogy azt emberi szavakkal leírni nem lehet. A legcsodálatosabb mégis az a mindent körülölelő, hatalmas szeretet, a szeretve lenni érzése nyújtotta biztonság volt, amelyből nem is akartam visszatérni. De vissza kellett jönnöm, hogy beteljesítsem a feladatomat: segítenem kell az embereken. Döntöttem, bólintottam, és már éreztem is az orvos kezét a pulzusomon, láttam felém hajló arcát. Visszajött! – erre eszméltem. Ettől kezdve kezdtem „látni”.

 

Artur csodálatos képességével látja a belső szerveket, működésüket, a test körül megjelenő fényeket, és hogy mi vár ránk a jövőben, az előttünk lévő életet akadályozó dolgokat, és hogy ezeket meg lehet-e előzni? Nem csak a problémát érzékeli, számtalan esetben a „kezében” a megoldás kulcsa is. Mint magasan képzett orvos és természetgyógyász igen sok módszert elsajátított, hogy a lehető legjobban tudjon segíteni a bajok gyógyításában. Használja a pszichoterápiát, az önkontroll technikát, bioenergetikát, parapszichológiát, orvosi asztrológiát, klasszikus svédmasszázst, szegment-reflex­masszázst, pontmasszázst, gyógy­masszázst – mindent a maga idejében. Ahogy meséli, azért is olyan látványos a gyó­gyu­lás, mert amikor ő gyógyít, rögtön látja az eredményt is. Ahol ő tanult, ott nagyon komolyan veszik a rátermettséget. Egyetlen olyan egyetem van Moszkvában, ahol ezt a fajta gyógyítást lehet tanulni, de oda csak olyanok mehetnek, akiknek tényleg van különleges képességük. S hogy ennek megítélését nem bízzák a véletlenre, egy külön laboratóriumban, speciális műszerekkel mérik a bioenergetikai képességeket. Ahogy a hétköznapi nyelvben mondani szoktuk bizonyos emberekre: kisugárzása van. Ez akár szó szerint is értendő, ezek a különleges képességek ugyanis megjelennek az embert körülvevő energetikai mezőben, s szinte érzékelhető, de legalábbis mérhető. Itt Magyarországon nincs ilyen feltétele, ha valaki gyógyítói vonalon szeretne tanulni, de Oroszországban sokkal szigorúbb a rendszer. És aki ott talpon szeretne maradni, annak tanulnia is nagyon sokat kell. Artur első diplomáját például geológusként szerezte, és ez irányú tudását kamatoztatja is, például az ásványokkal való gyógyításban.

 

A már első látásra bizalmat sugárzó, mosolygós ember rögtön „kezelésbe” veszi páciensét, „röntgen-szeme” rövidesen útmutatást ad a test és a lélek múltbéli s jelen eltérésekről egyaránt.

Választ kapunk tőle olyan ok - okozati összefüggésekre, amelyek teljesen logikusnak tűnnek,mégis elkerülik figyelmünket. Az eddigi orvosi kezelések számos páciens esetében kizárólag a tünetek enyhítésére, megszüntetésére nem pedig az okok feltárására irányultak.

Artur az egész embert látja és gyógyítja, ezért mindig kiderülnek számára azok a távoli összefüggések, ami az adott problémát okozzák. Ami számos ember számára felfoghatatlan, neki nem kell a személyes kontakt, sokszor még a jelenlét sem, a gyógyítás akkor is hatékony, de ezt sokan nem fogadják el. Természetesen egy gerincproblémát nem lehet csak távolról vizuálni, ilyenkor jól jön az a sokféle csodálatos masszázstechnika, amit ő tud. Már egy kezelés után is látványosan csökkennek a fájdalmak, három alkalom pedig biztosan megszünteti teljesen. S még egy nagyon lényeges szempont: Artur kés és mindenféle nagyobb beavatkozás nélkül tud megszüntetni olyan betegségeket, amit a mai orvostudomány másképp el sem tud képzelni. A köveket például az energia romboló hatását jótékonyan kihasználva szétzúzza, majd szépen megtisztítja az adott szervet. Búcsúzóul még kaptunk egy kis útravalót:


"Nem az Isten büntet bennünket, ahogy sokan gondolják. Ő egyformán szeret mindannyiunkat. Saját magunkat büntetjük!"

Az emberek általában nem tudják, hogy a gondolatnak – ami az elméjükben megfogan – milyen hatalmas teremtő ereje van. Nincs gyógyíthatatlan betegség! Gondolataink, kimondott szavaink és tetteink tesznek beteggé bennünket. Ha ezek negatív kicsengésűek, akkor mint a bumeráng, visszatérnek hozzánk betegség formájában. Artur segít, ahol tud, de a többi rajtunk is múlik…

 

Artur rendelési ideje:  szerdánként 12 – 18 óráig. 

1 órás diagnosztika ára: 10 000 Ft              

Kezelés ára felnőtteknek: 8 000 Ft          nyugdíjasoknak: 7 000 Ft             14 éves korig ingyenes! 

                                                                          

Minden hétköznap 8 – 20 óra között fogadjuk bejelentkezéseiket!