Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

Bioth_1_600x120.jpg

Természetes gyógymód - bioterápiás injekciók a mozgásszervi fájdalomcsillapításért 25 éves tapasztalattalaloldal_md.jpg

 

A Milánói Kutatási Központ és a velük kutatást végző Egyetem létrehozott egy olyan termékcsaládot a GUNA-t, mely új megoldást jelent az izületek, arthosisok, izom és idegfájdalmak csillapításában, és elősegíti a regenerációt, a mobilitás helyreállítását. Ezt az injekciós termékcsaládot előállító olasz cég 25 éves tapasztalattal rendelkezik az általa forgalmazott kozmetikumok, gyógyszerek és orvostechnikai eszközök kutatása és gyártása területén.

 

Az EU-ban egységesen CE jelzéssel törzskönyvezett GUNA orvostechnikai eszköznek minősített készítmény. Kollagén tartalmának következtében az EEkh Orvostechnikai Főosztály szakvéleménye szerint, a hazai besorolása e kategórián belül, tok nélküli implantátum. 


Az injekciós oldatot helyi és akupunktúrás pontok szúrásával juttatják be a gyógyítandó területre, amely végett a készítmény csak orvos által használható. Az oldatok kollagént, vizet és természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaznak.  

 

Előnyei: 

-          Természetes hatóanyag,

-          Mellékhatások nélküli hatékonyságot befolyásoló szer,

-          Az emberi szervezet aktivizálásával javítja a helyreállítást,

-          Enyhíti a kialakult fájdalmat,

-          A szabad gyök védőgátjaként hat,

-          Ellensúlyozza a kötőszövet élettani öregedését.

 

Sérüléseink és a fájdalom egyedi, így személyre szabott terápiával várjuk kedves Vendégeinket. 

A GUNA termékcsaládhoz tartozó biolifting, az önértékelés növelésére szolgál, mely megismerése sem elhanyagolható. Bővebben itt.