Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

ÚJDONSÁG!


GUNA Biolifting kezelés a már fiatalkorban elkezdődő bőr-öregedés kellemetlen hatásait hivatott javítani, korszerű bőrgyógyászati és kozmetikai anyagok felhasználásával. A pozitív változás természetes hatású, ellentétben több, mára már elavult módszerrel, melyek mesterséges beavatkozás hatását tették nyilvánvalóvá. A számos kezelendő terület közül kiemelnénk az arckezelést, ráncfeltöltést, szem alatti terület, toka, kézfej, nyak és dekoltázs kezelését, mellfeszesítést, zsírfelesleg csökkentést, stria és cellulit eltüntetését, valamint hegek halványítását. A kezelések eredményeként a plasztikai műtétek elkerülhetők.

 

A homeopátiás hígításokkal nyert steril ampullák tartalmát  mikrotű segítségével juttatjuk be a kötőszöveti mátrixba. Tapasztalatok alapján 6-8 kezelésre van szükség, kontroll pedig fél év múlva esedékes.

 

Előnyei:

Gyors eredmény, kockázatmentes, fájdalommentes, egyénre szabott, költségtakarékos. A szervezet önjavító tevékenysége is hozzájárul a hosszú távú pozitív eredmény eléréséhez. Fiatalít, korhatár nélkül, nemtől függetlenül alkalmazható, mellékhatásoktól mentes, helyileg a kezelt területen indít el szöveti regenerációt. Kezelőorvosaink akupunktúrás ismeretei megkönnyítik a módszer alkalmazását és fokozzák hatékonyságát.  

 

Hatásai:

A szervezetet  ösztönzi arra, hogy kis segítséggel,  önerőből regenerálja szöveteit. A felhasznált eszközök fájdalommentes kezelést biztosítanak.  

Mivel a szervezet önszabályzó képessége is segíti a pozitív változást, ezért a minimális számú beavatkozás miatt ez  a korrekciós tevékenység, esztétikai hatása mellett költségtakarékos is.

  

 

A GUNA kezelés esztétikai hatásai mellett mozgásszervi korrekcióra és fájdalomcsillapításra is alkalmas.

Képes regenerálni az ízületek elváltozásait. Segítségével csillapíthatók mozgáskorlátozottságot is okozó fájdalmak – Heberden csomók fájdalmai, íngyulladások, hegek által okozott merevség, porckorong rendellenességek, nagy- és kisízületi fájdalmak, degenerációk, SPA, scoliosis, izomfájdalmak.

Hatására elhalaszthatók bizonyos műtétek, mint például: bütyök, kalapácsujj korrekciók. Bővebben itt. 

 

GUNA 5 + 1 ajándékkártya akció! Lepje meg szeretteit természetes szépséggel!