Cím

Budapest, 1148 Vezér utca 156

Telefonszám

+36 20 912 4855

Gyógyitóink

Dr. Gundrum Beáta

Orvos igazgató, belgyógyász, foglalkozás- egészségügyi szakorvos, akupunktőr, neurálterapeuta

Négy szakvizsgás orvos igazgató. Segédnővérként kardiológia intenzív részlegén kezdte egészségügyi pályafutását, majd 1985-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Diákként pszichológiai klinikán és többek között mentőtisztként dolgozott; tudományos kutató pályázatát, amelyet átfogó témakörben (reumatológia, belgyógyászat és sebészet) írt országos gasztroenterológiai díjjal jutalmazták. Orvosként a Nyírő Gyula Kórházban belgyógyászként helyezkedett el. 9 évig Bécs-Budapest szuper maratoni versenyeken orvos vezetőként működött.

Kiemelkedő szaktudását a nyugati orvoslás terén 23 esztendeje szerencsésen ötvözi a keleti gyógyítás négyezer éves módszereivel. Alternatív gyógymódokon belül számos tanfolyamot végzett, kiemelendő az íriszdiagnosztika, manuál terápia, kínai diagnosztika és biofizikai orvoslás (biorezonancia).

Mindennél jobban lelkesíti, ha diagnosztikai képességét és holisztikus szemléletét egy időben alkalmazhatja a beteg gyógyulása és életminőségének javítása érdekében. A komplett embert nézi a maga teljességében, az ok-okozat viszonyát keresi a betegség mögött. 20 éve irányítja sikerrel a Vita-Pharm Magánrendelőt.

Dr. Végső Péter

Fül-orr-gégész főorvos

1979-ben diplomázott a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, 1984 óta szakorvos. Pályafutását Nyíregyházán a Jósa András Megyei Kórház Fül-orr-gége osztályán kezdte.1979-1992 között előbb segédorvosként,majd szakorvosként dolgozott.<br>Jelenleg az Országos Idegtudományi Intézet főorvosa, ahol fül-orr-gégészeti tevékenysége a határterületekre is kiterjed, műtéti tevékenysége során az idegsebészethez, szemészethez is kapcsolódóan.<br>Rendszeresen szerepel fül-orr-gégészeti és idegsebészeti tudományos kongresszusok és szakmai fórumok előadójaként, résztvevőjeként. A Magyar Fül-orr-gégeorvosok Társasága és a Magyar Idegsebészeti Társaság tagja.

Dr. Balázsovics Ágnes

Szemész, szemtréner, addiktológus (fülakupunktőr), homeopata, makrobiotikus tanácsadó

Computeres szemvizsgálat és szemüvegfelírás akár helyszíni kiszállással is.Szemnyomásmérés, szemfenéki vizsgálatok.Szemfenéki meszesedés kiegészítő kezelése szemtornával és homeopatiával. Száraz szem szindróma, krónikus árpa és kötőhártya gyulladás kezelése homeopatiával.

Erdős Mária

Cranio-sacralis terapiát végző kezelő, táplálkozási tanácsadó, természetgyógyász, reflexológus, VEGA-TESZT

15 éve táplálkozás-terápiával, hiszen a test és a lélek méregtelenítése együttesen a leghatásosabb. Ezt megelőzően 15 évet dolgozott neurológián, ahol pszichoszomatikus megbetegedések keltették fel érdeklődését. Ennek talaján kezdett el foglalkozni a természetgyógyászattal és a daganatos betegek kiegészítő terápiájával.