Cím

Budapest, 1148 Vezér utca 156

Telefonszám

+36 20 912 4855

Sagona Dome Hősokk terápia – Méregtelenités

Ha fáradtnak érzi magát, ha rossz a közérzete, ha felesleges kilóitól meg szeretne szabadulni, ha a sejtjei a laboreredményei alapján nem jól működnek, és aggódik az egészsége miatt, akkor válassza új terápiás módszerűnket, a Sagona Hinotori – Dome által nyújtott regeneráló és sejtmegújító berendezés által biztosítható gyógyulást.

Hogyan működik a berendezés? Bizonyára érdekli Önöket! Az terápiának többféle fokozata van 1-10ig bezárólag.
A fűtőpanel egy speciális hosszúhullámú infravörös fényt bocsájt ki, belülről melegíti fel az emberi testet, beállítástól függően hasonló állapotot hoz létre a lázas állapotunkhoz.
A szervezetünk ha nem lázas, normális állapotban 35,6- 36, 5 fokos. Ha 35- 45 fok között használjuk a berendezést, akkor a sejteket hősokk éri amely lázas állapotot eredményez amikor is a szervezetben a következők játszódnak le fokozatok szerint:

Erős Hőhatás (30-44):

  • A sejteken belül megindul a hősokk-fehérjék termelése (HSP70), és a sejtek, mitokondriumok elkezdenek regenerálódni, illetve új mitokondriumok jönnek létre.
    Ilyenkor az önmagukat hibásnak, károsnak, elöregedettnek minősülő sejtek elkezdenek megjavulni, vagy ha ez nem lehetséges, lebontják önmagukat, a sejt anyagcsere javul.
  • A test zsírégetésért felelős részei ugyancsak regenerálódnak, vagyis idővel a szervezet káros zsírszövetei – a fehér zsírszövet – a kúraszerű alkalmazás esetén elkezdenek lebomlani, a barna zsírsejtek regenerálódnak és karcsúbbak, fittek és egészségesebbek leszünk.
  • A sejtszintű helyreállító folyamatok eredményeként nő a szervezet energia előállító kapacitása, – nő az ATP termelés-, vagyis nő az energiája. 

A hősokk hatására a szervezet 48 órán át termeli a szervezetet sejtszinten megújító hősokk-fehérjéket, de az ezt követő öt napon belül azok száma elkezd csökkenni, azaz meg kel ismételnünk a kezelést. Kúraszerű alkalmazás esetén az alap hősokk fehérje is megemelkedik, azaz magasabb lesz, mint a kezdetekkor. Ezért heti egy alkalommal ajánlott a terápiás kezelést folytatni.

Gyenge hőhatás (23-30 fok):

  • A Sagoma -Hinotori Dome egy nagyon kellemes relaxáló hatást eredményez, amely nehogy azt higgyük, hogy eredmény nélkül marad, mert ez esetben is nagyon jó dolgokat produkál. A paraszimpatikus idegrendszer aktivizálódik, acetilkolin szabadul fel, és lymphocita immunsejtek termelése fokozódik, amely helytelenül működő sejteket eltávolítanak el.
  • Kitágulnak a hajszálerek, javul a szervezetben a keringés, a test hőmérséklete emelkedik. A faggyúmirigyeken keresztül távoznak a nehézfémek a zsírmirigyekből.

A gyenge hőhatású kezelés kezelés minden nap alkalmazható, de tanácsos egyes betegségeknél minimum heti 3 alkalommal igénybe venni .A tapasztalatok azt mutatják, hogy a napjainkra oly jellemző labor eredményekben megjelenő koleszterin és egyén rossz értékek visszaállnak a jó referencia értékre.

Röviden megfogalmazva:

Testünket mintegy hatvanmillió sejt építi fel, és ennek a sok-sok sejtnek az egészsége határozza meg az életünket, és annak a minőségét. Minden sejtünk, mint ahogy mi magunk is, megszületik, élete során táplálékot vesz fel, és salakanyagot ürít. A sejteket érő káros hatások eredményeként a sejt sérüléseket szenved, amelyeket megkísérel kijavítani, vagy ha lehet megkísérli a rosszul működő sejtek lebontását. Ha ez nem sikerül beteg lesz a testünk.

Ha a sejtek anyagcseréje megfelelő , ha képes önmagát lebontani a sérült, kóros sejtet, úgy szerveink egészségesek, és ezzel az egész szervezetünk. Eben az esetben biológiai értelemben véve fiatalok vagyunk. Ha sejtjeink nem képesek a regenerációra akkor krónikus betegségek útik fel a fejüket, “öregek és betegek leszünk”.

Használja ki a Sagoma Hinotori Dome által felkínált nagyszerű lehetőséget egészsége érdekében! A berendezés az egész testet karbantartja, gyógyítja, regenerálja! A kezelés háton fekve 30 percet vesz igénybe, külön szabályozható a mellkas és az alsó végtagokra irányuló hőhatás.

Hatásai: Évtizedes lerakódás- nehézfémek eltávolítása, fiatalít, regenerál, izomlazító, stresszoldó, immunerősítő, javuló fizikai teljesítő képesség, súlyvesztés, alakformálás!