Cím

Budapest, 1148 Vezér utca 156

Telefonszám

+36 20 912 4855

Jogi nyilatkozat

Ezen az oldalon a jelen honlapra látogató felhasználókra vonatkozó jogi utasítások találhatók. Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlap látogatása révén Ön elfogadja, az alábbiakban leírtakat, melyeket a Vita-Pharm Kft. megváltoztathat.

Oltalom

E honlap tulajdonosa és működtetője a Vita-Pharm Kft. A Vita-Pharm Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a honlapon található anyagokat vagy azok egyes részét másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni, eltorzítani, továbbítani vagy bármi módon teríteni. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a portálon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a Vita-Pharm Kft. engedélye nélkül az itt leírt feltételektől, vagy az adott oldalon található szövegben leírtaktól eltérően nem használható fel.

Az információkról

A Vita-Pharm Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag hazánk területén érvényesek.

Ez a honlap általános információkat tartalmaz, és az orvosi szaktanácsadást, diagnózist, illetve kezelést nem helyettesíti. Ezért azt tanácsoljuk, hogy tüneteivel, illetve betegségéhez kapcsolódó konkrét kérdéseivel forduljon kezelőorvosához, vagy kérjen szakszerű segítséget.

Az itt található információkat nem használhatja arra, hogy betegséget vagy egészségügyi problémát diagnosztizáljon, vagy arra, hogy a honlapon ismertetett gyógyszereket felírassa. Mindig konzultáljon orvosával vagy más egészségügyi szakemberrel!

A Vita-Pharm Kft. nem vállal felelősséget egyetlen olyan esemény bekövetkezéséért sem, mely a honlapon közölt információk téves vagy szakszerűtlen értelmezéséből adódik.

A felelősség

A Vita-Pharm Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze. A Vita-Pharm Kft. szándékos károkozása vagy tudatos gondatlansága következtében bekövetkező közvetlen kár kivételével a cég nem felel.

A honlap elérhetősége

A Vita-Pharm Kft. nem felelős a honlap elérhetőségének módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszakításáért.

Bírói illetékesség

A honlapra és tartalmára a magyar törvények vonatkoznak. A honlappal vagy a tartalmával kapcsolatos peres eljárást magyar bíróság előtt kell lefolytatni.