Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

  • /files/1113/4279/1723/DSC_8110.jpg
  • /files/5013/4209/5170/DSC_9154.jpg
  • /files/3713/6154/6168/Bioth_1_600x120.jpg
  • /files/5613/6154/6254/biolifting_1_600x120.jpg
  • /files/3413/4911/8176/pincheslogos.jpg

Üdvözöljük a Vita-Pharm Magánklinika és Fogorvosi Szakrendelő honlapján!

 

Az 1992 óta működő Vita-Pharm Magánklinika Magyarországon elsőként ötvözte a keleti medicina és a természetgyógyászat hagyományait a nyugati orvostudomány ismeret- és eszköztárával – mégpedig kiváló és elismert szakorvosok közreműködésével.

 

Magánrendelő intézetünkben családias hangulatú, betegközpontú gyógyítást biztosítunk a hozzánk fordulóknak. Amit nyújtunk: komplex szakorvosi vizsgálat és terápia, átfogó állapotfelmérés, egyénre szabott allergiaellenes-, stresszoldó-, és fogyasztó programok, betegség megelőző kezelések. Emellett fogorvos szakrendelőnkben teljes körű gyermek- és felnőtt fogászat várja a kedves pácienseket. Fogorvos szakrendelőnket a legkorszerűbb fogászati berendezésekkel szereltük fel. Fogorvos kollégáink minden beavatkozást a legkorszerűbb anyagokkal végeznek, biofogászati szemlélettel, garanciával, sürgősségi lehetőséggel.

Cégek számára üzemorvosi szolgáltatást nyújtunk, akár helyszíni kiszállással. 

 

A modern technológia által nyújtott komputeres biofeed-back módszer révén a lappangó, nehezen felderíthető és gyakran hosszasan elhúzódó, betegségmegelőző állapotok felderítésére és diagnosztizálására is lehetőség van, így még a súlyosabb tünetek, elváltozások megjelenése előtt meg lehet kezdeni az azonnali terápiás beavatkozást.

Vizsgálataink bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban történnek. Amennyiben gyors, azonnali ellátás szükséges, rendelőnk 8-20 óráig készséggel áll rendelkezésére minden hétköznap.

 

 

  

 

HÍREK

Egészséges csokoládé

VITA-PHARM IS TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGES CSOKOLÁDÉ FOGYASZTÁST! Védekezzen a szabad gyökök ellen és fogyjon csokoládéval!

Rendelőnkben ezen egészségpénztárak kártyáit is elfogadjuk. 

Keleti Gyógyászat

Nyugati Gyógyászat

Feliratkozás hírlevélre

Miért érdemes hírlevelünkre feliratkozni?

 

Havi hírlevelünkből mindenekelőtt értesülhet aktuális születésnapi kezelés akcióinkról. Minden hónapban egy-egy betegséggel, annak kiváltó okaival és kezelésével foglalkozunk, továbbá többet megtudhat gyógyítóinkról a velük készített interjúk által. Célunk az Önök hosszútávú gyógyulása, ezért szeretnénk hasznos információkkal, érdekességekkel és többek között étrendi tanácsokkal is ellátni.

 

Segítsen nekünk, hogy együtt gondoskodhassunk egészségéről! 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

* indicates required
Email formátuma

Vendégkönyv